βαλβολινη aral 85w90 20 λίτρα γιά φορτηγά και μηχανήματα

aral

βαλβολινη aral  85w90  20 λίτρα γιά φορτηγά και μηχανήματα ,τιμή 107 ευρώ

 

Για πάνω από 100 χρόνια το όνομα ARAL είναι σύμβολο της ποιότητας και αποτελεί ηγέτη στην αγορά των προιόντων και υπηρεσιών σε καύσιμα και λιπαντικά. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1898 για την παραγωγή και προώθηση του βενζενίου – ενός παραπροϊόντος της βιομηχανίας εξόρυξης άνθρακα. Εώς το 1920 η ARAL είχε ήδη καθιερωθεί ως παραγωγός ποιοτικών προϊόντων και ηγέτης της αγοράς.

Σήμερα, το 98% του γερμανικού πληθυσμού είναι εξοικειωμένο με το όνομα ARAL καθώς και με το ‘μπλε διαμάντι’ όπως αποκαλείται το λογότυπο της εταιρείας το οποίο αναγνωρίζεται με την πρώτη ματιά. Η εικόνα αυτή εχει καθιερωθεί για δεκαετίες ανά τον κόσμο σαν ένα σύμβολο συνώνυμο της απαράμιλλης ποιότητας, της συνεχούς καινοτομίας και του άψογου service.

Οι βασικές αξίες της μάρκας Aral

  

Τεχνολογική Υπεροχή

Δέσμευση για την καλύτερη ποιότητα σε προϊόντα και υπηρεσίες. Ηγέτης στα λιπαντικά με τις πλέον αξιόπιστες λύσεις των οποίων η κορυφαία απόδοση είναι θεμελιώδες στοιχείο της επιτυχίας μας.

Πρωτοπορία

Η Aral είναι ένα όνομα με παρελθόν αλλά κυρίως με μέλλον. Πάντα πρώτη στις τεχνολογικές εξελίξεις με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και προϊόντα. Πίστη στην καινοτομία και την αποτελεσματικότητα.

Εμπιστοσύνη

Ουσιαστικές σχέσεις εμπιστοσύνης προς και από τους συνεργάτες μας. Συνεχής στήριξη και ομαδική λειτουργία για αποτελεσματική συνεργασία.

Ευθύνη

Μέγιστος σεβασμός και ευθύνη σε ανθρώπους και περιβάλλον.

Εξέλιξη

Αφοσίωση στο στόχο μας για συνεχή εξέλιξη και βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών ώστε να δίνονται άμεσες, έγκυρες και αποτελεσματικές λύσεις.